PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Medina es fa amb la 12a plaça i Mijares, fora en la segona mànega

Les esquiadores andorranes afronten avui un nou eslàlom FIS a la mateixa estació

Per El Periòdic

Carla Mijares a un eslàlom.
Carla Mijares a un eslàlom. | FAE

L’estació francesa de Les Gets St. Jean d’Aulps va acollir ahir un eslàlom FIS amb la presència de les andorranes Carla Mijares i Íria Medina. Medina va assolir una gran posició, fregant el top 10 amb una 12a plaça després d’una bona segona mànega, mentre que Mijares no va poder acabar-la quan era la sisena classificada en acabar la primera.


Medina va completar les dues mànegues amb 1.40.40, a 3.86 de la guanyadora, la francesa Clarisse Breche, que va aconseguir imposar-se al seu país amb un crono de 1.36.54. L’esquiadora andorrana havia estat 22a a la primera mànega, amb +2.92, mentre que en la segona va marcar el 10è millor temps amb +1.56. Finalment, es va fer amb una més que meritòria 12a posició.


Per la seva part, Carla Mijares va fer una bona primera mànega, amb la qual es va situar amb el sisè millor temps, amb +0.88. L’esquiadora andorrana, però, en la segona mànega no va poder completar una cursa que tenia molt de cara.


No obstant això, avui es disputa un nou eslàlom a la pista francesa en el qual Íria Medina podrà repetir l’èxit d’ahir i Carla Mijares podrà refer-se de l’ensopegada patida durant la primera jornada a Les Gets St. Jean d’Aulps. Cal destacar les grans actuacions de Medina aquesta temporada, havent guanyat l’eslàlom FIS de la Molina.

PUBLICITAT
PUBLICITAT