PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia deté tres persones per violència en l’àmbit domèstic

Un home és arrestat per haver robat per la força a dos nois de 18 anys

Per El Periòdic

Un patrulla de Policia, en una imatge d’arxiu.
Un patrulla de Policia, en una imatge d’arxiu. | ARXIU ANA

La Policia ha efectuat aquesta darrera setmana, entre l’1 i el 7 de febrer, tres detencions relacionades amb la violència en l’àmbit domèstic. Els agents van arrestar aquest diumenge, a Escaldes Engordany, un home resident de 28 anys com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces en l’àmbit domèstic, per haver amenaçat la parella de la seva mare. Divendres, 5 de febrer, pels volts de la mitjanit, una patrulla va constatar que un home caminava per Andorra la Vella «fent moviments estranys i amb la cara sagnant». Se’l va qüestionar per la seva situació i es va determinar que tant ell, de 39 anys, com el seu company de pis, de 36, s’havien discutit i barallat al domicili que comparteixen, motiu pel qual van ser detinguts. El darrer arrest en aquest àmbit té lloc un dia després, dissabte al migdia, a Encamp, una dona resident de 43 anys és detinguda com a presumpta autora d’un delicte de lesions. Com en el primer cas, el succés té lloc en un domicili particular i ve motivat per una discussió i posterior agressió entre dues companyes de pis. Així mateix, cal recordar que dimecres passat la Policia va organitzar un important dispositiu per trobar dos presumptes violadors. La cerca, però, no va donar fruits i pocs dies després el mateix cos d’ordre va reconèixer que era molt possible que els sospitosos haguessin fugit del país.

Una altra detenció destacada va tenir lloc divendres a la tarda a Andorra la Vella, quan els agents van arrestar un home resident de 24 anys per, suposadament, haver sostret per la força els telèfons mòbils i la cartera a dos joves de 18 anys en un carrer d’Escaldes Engordany.

La Policia també va procedir a detenir una dona de 24 anys i un home de 29 anys en l’àmbit de la seguretat del trànsit per un positiu a la prova d’alcoholèmia d’1,29 g/l i d’1,83 g/l, respectivament.
 
Per últim, diumenge al vespre, un ciclista de 39 anys va resultar ferit en caure de la bicicleta a l’avinguda Fitxer i Rossell. No es van veure implicats més vehicles en l’incident. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT