PUBLICITAT

Una trentena de grups participen en l’Escola de Neu d’Encamp

L’activitat s’ha adaptat a les noves circumstàncies de la pandèmia mundial

Per El Periòdic

Alguns infants a les seves primeres baixades.
Alguns infants a les seves primeres baixades. | Comú Encamp

El Comú d’Encamp va fer un balanç positiu del primer cap de setmana de l’Escola de Neu, que es duu a terme a la zona de Grau Roig. Enguany l’activitat s’ha hagut d’adaptar a les circumstàncies de la pandèmia i és per això que la trentena de grups esquiaran, fins a l’11 d’abril, un dels dos dies del cap de setmana i seran els familiars els que acompanyaran els infants fins al punt de trobada per iniciar l’activitat.
Ahir va ser el torn dels més grans, de vuit anys en endavant, amb l’horari de 10.00 a 13.00 hores, amb les modalitats d’esquí, surf de neu i freestyle. L’escola ha adaptat l’horari de manera que els alumnes ja han esmorzat abans de començar l’activitat, i per tant, s’evita el contacte en espais tancats. Dissabte van iniciar l’activitat els alumnes de quatre a set anys, dividits en grups reduïts. Els més petits van gaudir del  jardí de neu i els més grans ja van fer les primeres baixades.
El conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernàndez, va explicar que «hem donat resposta a les famílies que van manifestar l’interès per inscriure’s a l’Escola de Neu i hem aplicat mesures preventives que condicionen el desenvolupament habitual, però asseguren l’organització i garanteixen la seguretat per als infants», va concloure. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT