PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Verdú no acaba el segon gegant de Berchtesgaden

L’esquiador es retira pensant en els Mundials després de la fita del dia anterior

Per El Periòdic

Joan Verdú a Alemanya.
Joan Verdú a Alemanya. | FAE

Joan Verdú no va poder completar ahir el gegant de la Copa d’Europa de Berchtesgaden, Alemanya. Després d’una primera mànega en la qual va finalitzar lluny, en la segona l’equip va decidir que era millor no forçar la màquina i reservar l’esquiador per als Mundials d’Itàlia.


Verdú corria el segon gegant d’aquesta Copa d’Europa alemanya on el dissabte va ser cinquè i va sumar 45 punts de Copa d’Europa havent assolit el millor resultat de la història d’un esquiador andorrà a la competició continental. «Avui ha sigut un gran dia. Estic supercontent del resultat. És el meu millor resultat personal en la disciplina de gegant. Tot i que venia d’una setmana complicada, on les carreres no em van sortir com volia, he sabut canviar el xip, hem entrenat bé aquests dies abans de la carrera, per preparar-la, i en una carrera com aquesta amb un nivell com aquest em satisfà molt i em motiva molt a seguir treballant a tope i apretant aqueta temporada», va declarar l’esquiador andorrà el passat dissabte després d’assolir aquesta fita que marcarà un abans i un després a l’esquí nacional de cara a futures competicions. Ahir, però, la primera mànega el va deixar en la 55a plaça, amb 1.03.45, a 2.42 del millor temps de mànega, que era per al suís Semyel Bissig, amb 1.01.03. L’andorrà va cometre una errada al mur que el va fer perdre temps i acabar lluny.


Després d’aquest contratemps, i amb la impossibilitat de fer un bon resultat, l’equip que l’acompanyava va consensuar que Verdú no prengués la sortida, per descansar i preparar la cita mundialista de Cortina d’Ampezzo, que es presentarà avui de manera telemàtica als mitjans de comunicació amb la presència de Verdú i de Mireia Gutíerrez.

PUBLICITAT
PUBLICITAT