PUBLICITAT

Un dels implicats en la baralla d’Escaldes ingressa a la presó

S’hauria decretat arrest domiciliari per a una altra de les persones detingudes

Per El Periòdic

Foto d’arxiu d’un agent.
Foto d’arxiu d’un agent. | Maricel Blanch

Una de les persones implicades a la baralla amb els agents de circulació d’Escaldes-Engordany va ingressar, el dijous passat al vespre, al centre penitenciari de la Comella per les lesions que va causar a un dels urbans, segons van indicar alguns mitjans de comunicació del país. Els mateixos van apuntar que hi hauria una altra persona per a la qual s’hauria decretat un arrest domiciliari després que passés a disposició judicial.

Tal com ja es va informar des d’aquest rotatiu ahir i segons van reiterar fonts del Comú d’Escaldes-Engordany, la corporació té previst promoure una trobada amb el Ministeri de Justícia i Interior i el Cos de Policia per tal de dissenyar uns nous protocols quan es produeixin situacions com la del dimecres al vespre.

Els fets van tenir lloc a la plaça Dos Valires quan un veí va avisar els agents per la presència d’una quinzena de joves que feia botellón i molt soroll. Segons fonts comunals, un dels agents es va acostar al grup alertat per la situació d’una de les joves, que es trobava mig estesa a terra. Va ser en aquest moment que tres dels presents es van llençar a cops de puny contra l’agent, que s’havia tret el casc per poder-se adreçar als joves.

PUBLICITAT
PUBLICITAT