PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Kike Saverio: «Vinc a l’Andorra a tornar a sentir-me jo un altre cop»

El futbolista equatorià arriba després de no gaudir de molts minuts a l’Osasuna

Per Vicente Pallarés

Kike Saverio.
Kike Saverio. | @FCANDORRA

El nou atacant de l’FC Andorra Kike Saverio va declarar ahir en roda de premsa que arriba al Principat amb la intenció de sentir-se futbolista de nou després d’una temporada complicada. «El que vull és tornar a ser jo perquè després de tant temps sense jugar em falta ritme i vinc a això, a tornar a sentir-me jo un altre cop», va manifestar Saverio, que va afegir que «no estava tenint moltes oportunitats a l’Osasuna, així que vaig parlar amb el meu agent per buscar una sortida. Volia un equip que jugués bé al futbol, que s’adaptés a les meves característiques i que tingués la pilota. Va sortir la possibilitat de venir a Andorra i ho vaig veure com una bona oportunitat per a seguir creixent».


A més, hi va haver dos factors que el van acabar de convèncer per tal de venir al Prada de Moles: el nou tècnic tricolor i les aspiracions del projecte. «Que estigui Sarabia va ser un punt perquè jo vaig coincidir amb ell l’últim tram de la passada temporada quan entrenava amb el primer equip del Barça. M’agrada la forma que té d’entendre el futbol i la passió que li posa». Per descomptat, la possibilitat de l’ascens també el va seduir: «Un, com a jugador, sempre busca projectes amb ambició i aquest té l’objectiu de pujar a Segona. Contra l’Espanyol, vaig veure l’equip molt bé i he de seguir treballant per a aportar», va subratllar el jugador equatorià.


Saverio podria debutar contra el seu exequip, el Barça B, aquest diumenge a l’Estadi Johann Cruyff. «És un camp que conec bé, vaig jugar allà l’any passat i la veritat és que és un camp especial i un equip especial», va recordar el jove futbolista, que coneix bé l’estil del tècnic blaugrana: «Coneixent García Pimienta, un equip molt treballat, que té molt la pilota i vertical». Saverio té contracte amb Osasuna fins al 2023, però va assegurar que ara només vol pensar «d’aquí a final de temporada i el que passi els altres anys ja es veurà».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT