PUBLICITAT

Dispositiu policial per trobar dos presumptes violadors

El cas continua obert i s’espera que es pugui aclarir pròximament

Per El Periòdic

Imatge de la frontera ahir al matí.
Imatge de la frontera ahir al matí. | Mobilitat

La Policia està realitzant des de dimarts diversos controls a la xarxa viària, fent especial focus a les fronteres del país. Aquests dispositius busquen a dos homes sospitosos d’una agressió sexual. El Cos de la Policia va rebre dimarts a les 20.00 hores, un avís per una presumpta violació a un domicili d’Andorra la Vella. Des d’aquell moment es va iniciar una investigació per trobar els dos sospitosos, de sexe masculí.
Segons informaven mitjans del país, aquests controls es van aturar  a la major part del Principat sobre el migdia d’ahir, i es van focalitzar a la zona de Santa Coloma. Aquest canvi de direcció en la investigació, va ser gràcies al testimoni de la presumpta víctima, que un cop passats els nervis provocats pels fets, va poder parlar amb més tranquil·litat amb els agents de Policia i va donar noves pistes per poder localitzar els sospitosos. Encara que es tenen indicis i pistes sobre els presumptes agressors sexuals, ara per ara no es disposa de cap indicador sobre la seva localització. El cas segueix obert, com també l’operatiu de recerca, però s’espera que en un futur pròxim amb l’ajuda de la víctima es pugui aclarir el succeït. 
El dispositiu desplegat pel Cos de Policia no va provocar alteracions en el trànsit durant la nit del dimarts, tot i que ahir al matí sí que es van registrar retencions fins a les 10.00 hores a l’alçada de la rotonda de la Margineda en sentit sud i a l’accés a Escaldes-Engordany. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT