PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc busca un triomf que li doni el bitllet a quarts

Els d’Ibon Navarro buscaran la classificació virtual i els canaris, la primera victòria

Per Vicente Pallarés

Els jugadors abans d’un partit.
Els jugadors abans d’un partit. | BCA / MARTÍN IMATGE

El MoraBanc s’enfronta avui a l’Herbalife Gran Canària en la quarta jornada del top 16 de l’EuroCup. El conjunt dirigit per Ibon Navarro es va imposar al de Porfi Fisac la setmana passada i una nova victòria li donaria virtualment un bitllet directe als quarts de final, encara que els tricolors miraran de reüll el matx entre l’UNICS Kazan i el Mornar Bar.


«Per descomptat, esperem un partit molt dur. Els vam guanyar a casa i ara volem fer-ho aquí i fins i tot l’anterior partit que van perdre contra el Reial Madrid van jugar molt bé, però esperem un millor Gran Canària que el que vam veure la setmana passada», va declarar el tècnic Paco Vázquez, que va afegir que no tenen «cap pressió» pel premi que comportaria una hipotètica victòria, ja que «venim de fer un partit de molta tensió contra l’Iberostar i el que hem de fer és guanyar un partit més, que ens donaria moltes possibilitats de passar, però no hem de pensar en la conseqüència, sinó en fer un bon partit». Els dos equips vénen de jugar contra els rivals del capdavant de la Lliga Endesa, però aquest nou enfrontament europeu és vital per les aspiracions d’ambdós, sobretot, dels canaris. I és que una derrota els deixaria pràcticament fora.


L’entrenador eivissenc va destacar la importància del rebot i de «no donar segones opcions» a més «que no estiguin tan encertats des de la línia exterior com van estar contra el Madrid». D’altra banda, Senglin també va fer una valoració del partit que espera trobar-se la plantilla sobre la pista: «Esperem un partit molt difícil perquè ells encara no han guanyat a l’EuroCup i, de segur, vindran amb molta fam per a aconseguir-ho», va comentar el combo sobre els Albicy, Slaughter i companyia, que voldran esgotar les seves opcions de classificació contra un MoraBanc que coneixen molt bé.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT