PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cande Moreno no acabarà la temporada per problemes físics

L’esquiadora té una descomposició de la musculatura profunda

Per El Periòdic

Cande Moreno.
Cande Moreno. | FAE

Cande Moreno va anunciar ahir que  no acabarà aquesta temporada d’esquí per problemes físics que li impedeixen competir al millor nivell. «Tinc una descomposició de la musculatura profunda de la zona lumbar», va explicar l’esquiadora, que va lamentar que «a entrenaments intensos o carrera em comença a fer mal, se’m tensa la zona i es sobrecarrega molt». Moreno va manifestar que porta un temps «competint a menys del 70%» i que no es notava «segura», a més, «cada dia havia de prendre antiinflamatoris i ja no em feien efecte i no entrenava ni la meitat del que hauria d’entrenar». L’esportista porta dues setmanes de repòs total i, ara, «la idea és marxar cap a una clínica de França a fer rehabilitació tres setmanes amb exercissis compensatoris». 


No obstant això, moreno es mostra amb confiança per a tornar a la competició la temporada que ve: «M’encantaria tornar a estar bé a final de temporada, però no crec que sigui possible. El més positiu és que realment no tinc cap lesió», així que és bastant probable afrontar la propera campanya amb garanties. Moreno també va voler subratllar que «en el dia a dia, no tinc cap molèstia i puc anar al gimnàs. Les molèsties apareixen quan vaig al límit i ara estic pujant a esquiar amb amics per plaer a Andorra». «El més important és que es descarten hèrnies discals i contusions. És un tema de reequilibrar i treure contractures, i tornar a posar a to la musculatura de l’esquena», va explicar el metge de la FAE, Bernat Escoda.


D’altra banda, la primera Copa d’Europa de gegant es va celebrar ahir a Folgaria, amb Àxel Esteve i Joan Verdú. Cap dels dos es va classificar per a la segona mànega, que en Copa d’Europa exigeix estar entre els 60 primers. En la primera mànega, Verdú va ser el 69è temps amb un temps de 52.64, mentre que Esteve va finalitzar el 92è amb 54.03.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT