PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sarabia: «Es nota que l’equip està endollat i farà tot el que li demanem»

El tècnic dirigirà el seu primer partit com a tricolor després d’haver-se trobat fins a cinc possibles debuts

Per El Periòdic

Eder Sarabia durant un entrenament al Prada de Moles.
Eder Sarabia durant un entrenament al Prada de Moles. | @FCANDORRA

Eder Sarabia debutarà avui a la banqueta de l’FC Andorra en el partit ajornat contra l’Espanyol B a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El tècnic basc es va mostrar entusiasmat que per fi hagi arribat el dia, encara sent coneixedor del perill que comporta aquest rival: «Tenim moltíssima il·lusió i moltíssimes ganes i aquestes dues setmanes ens han servit per a treballar bé. Es nota en els entrenaments que l’equip està endollat i farà tot el que li demanem, però sabem que el partit serà llarg, que enfront tindrem un equip amb molts recursos i que haurem de saber gestionar coses com l’aspecte psicològic i l’ansietat».


La pressió no serà un impediment per l’entrenador bilbaí, que té molt estudiat el filial del conjunt català: «Hem analitzat bastants partits, sabem com acostumen a jugar, els recursos que tenen i que un filial sempre és un equip amb bones individualitats, en principi, amb un 4-4-2, encara que manegen altres alternatives que poden utilitzar». Sarabia va afegir, sobre el joc dels pericos, que «voldran ser dominadors i hi haurà una lluita maca per la pilota i també espero dos equips agressius que la vulguin recuperar quan no la tinguin».


El debut tricolor, que també és el seu com a primer entrenador, s’ha fet esperar més del compte i aquestes setmanes la incertesa ha sobrevolat el Prada de Moles: «Ens centrem en aquest partit, la resta ens sembla que estan molt lluny. És cert que han sigut dues setmanes una mica especials perquè hem preparat cinc partits diferents, però ara estem centrats en l’Espanyol, en el que ens exigirà i el que ens trobarem». I és que el seu primer partit ha tingut cinc possibles escenaris: Espanyol B, Cornellà, de nou el filial perico, Barça B, i per fi i de manera segura, el segon equip blanc-i-blau. Per això, «hem anat canviant coses perquè, encara que ens centrem en nosaltres en un 90%, també tenim molt en compte el que ens pot fer el rival».


D’altra banda, ahir va completar el seu primer entrenament Kike Saverio, a qui Sarabia coneix molt bé: «el vam tenir l’any passat i, sobretot, a final de temporada venia habitualment amb nosaltres. Ens pot donar moltíssimes coses, és un jugador de banda que pot jugar als dos costats, amb bona sortida cap als dos perfils, molt potent, vertical i amb un contra un», va comentar el tècnic sobre el nou fitxatge.

PUBLICITAT
PUBLICITAT