PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Kike Saverio, cedit a l’Andorra per Osasuna mitja temporada

David Ballarín es desvincula de l’entitat tricolor l’últim dia del mercat de fitxatges

Per El Periòdic

Saverio en un partit amb Osasuna Promesas.
Saverio en un partit amb Osasuna Promesas. | Twitter/@CAOsasuna

Kike Saverio (1999) és l’ultim fitxatge de l’FC Andorra durant aquest mercat de traspassos d’hivern. El jove jugador arriba cedit al conjunt del Principat fins a final de temporada per l’Osasuna, on militava a les files del filial, conegut com a Osasuna Promesas, encara que ja ha debutat amb el primer equip a la Copa del Rei, disputant els partits de la competició del ko contra el Tomares i l’Olot, i va entrar en vuit convocatòries de lliga.


Segons va explicar ahir el club vermell a través del comunicat de la cessió, Saverio es va formar a la pedrera de la UE Cornellà fins que va fitxar pel Barça l’any 2015. Amb el conjunt blaugrana, va guanyar la UEFA Youth League, equivalent a la Lliga de Campions en categoria juvenil, i després va donar el salt al filial, equip amb el qual es trobarà aquest diumenge ja vestint la samarreta tricolor. Aquestes dades demostren que Saverio és una de les joves promeses del futbol espanyol. De fet, va arribar a anar convocat amb la selecció sub-19 del país veí del sud. La temporada passada, fins i tot, va debutar amb el primer equip blaugrana, també a la Copa del Rei, en aquest cas, contra el Cartagena. El passat estiu, el jugador va arribar a l’Osasuna com a agent lliure i va signar per les tres properes temporades. No obstant això, el club de Pamplona ha buscat una cessió a causa de la seva poca participació en la dinàmica del filial i del primer equip. Avui, Saverio serà presentat de manera oficial al Prada de Moles en jornada matinal.


D’altra banda, l’FC Andorra va anunciar ahir la desvinculació de David Ballarín del primer equip. L’atacant va signar amb l’SD Tarazona, club de la seva regió, Aragó, que milita al grup II de la Segona B, on aspira a ser titular, amb menys competència que al Principat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT