L’Atlètic Escaldes acaba líder la primera volta de la lliga

Els de Luis Blanco guanyen 0-2 a l'FC Santa Coloma i es posen al capdavant de la taula en solitari

Per Vicente Pallarés

Una acció del joc entre l'Atlètic i l'FC Santa Coloma.
Una acció del joc entre l'Atlètic i l'FC Santa Coloma. | FAF

L’Atlètic Escaldes va guanyar ahir un partit vital contra un rival directe pel títol, l’FC Santa Coloma. El conjunt dirigit per Luis Blanco es va col·locar líder en solitari al final d’aquesta primera volta de la Lliga Multisegur amb 14 punts en imposar-se als homes d’Albert Jorquera per 0-2. Rafa Santos va obrir el marcador a menys de 10 minuts del final i Gemelson Vieira va sentenciar en el temps afegit.

Tanmateix, la UE Sant Julià es va imposar al CE Carroi per 2-1 i és l’actual segon classificat. L’equip lauredià va gaudir de les millors ocasions del matx i va obrir la llauna al minut 45 amb un golàs d’Aguilar, que va enviar un misil des de fora de l’àrea que va resultar impossible d’aturar pel porter rival. Gomis va fer el que semblava el gol de la sentència quan restaven dos minuts pel temps afegit, però el Carroi encara tenia coses a dir i va retallar distàncies per mitjà de Cristian Ruiz, però no va tenir temps de culminar una remuntada que hagués sigut un miracle.

D’altra banda, l’Inter va confirmar la seva resurrecció després d’un inici lliguer amb moltes ensopegades i va donar un cop sobre la taula guanyant l’Engordany. El que va ser el màxim golejador de la temporada passada, Genís Soldevila, va fer un doblet, el primer de penal i el segon, a porta buida, que van donar els tres punts als escaldencs (0-2). La Penya d’Andorra va tornar a perdre, aquest cop, contra la UE Sanat Coloma (1-2). Bryan Pubill, ex de l’Ordino, va avançar l’equip encarnat, però Antón i Javi López van remuntar.