PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Maeva Estevez es queda a quarts de final a Isola 2000

Íria Medina s’imposa a l’eslàlom FIS de la Molina i Jèssica Nuñez queda segona

Per El Periòdic

Mario Da Cruz i Maeva Estevez a Isola 2000.
Mario Da Cruz i Maeva Estevez a Isola 2000. | FAE

Maeva Estevez va disputar ahir la segona cita de la Copa d’Europa d’Isola 2000. L’esquiadora andorrana va tornar a acabar en quarts, però amb molt millors sensacions que el dia anterior. En les qualificacions, Estevez va fer l’11è temps, millorant respecte al dia anterior. Estevez va cometre una errada al segon peralt, però a la part baixa va aconseguir bastant velocitat, la qual cosa li va permetre recuperar temps. En quarts de final, l’andorrana va tenir com a rivals Manon Petit i Alexia Queyrel, les quals són de l’equip de França amb el queal entrena. També hi era Anna Valentina. Finalment, en aquesta ronda, Estevez va ser tercera. 
La rider va estar des del principi molt a prop d’elles, al segon peralt va estar més atacant i les va agafar, arriscant, tot i que finalment Petit i Queyrel van arribar davant i Estevez va quedar fora de les semifinals. El proper dimecres tornarà a una nova Copa d’Europa en format sprint. Igualment, avui corre Mario Da Cruz a Isola 2000 una nova cursa de boardercross de categoria júnior.


Per la seva banda, Íria Medina va guanyar l’eslàlom FIS de la Molina, on Jèssica Núñez va ser segona, aconseguint un doble podi andorrà. Medina, amb un crono de 1.14.86, va ser la vencedora de la cursa amb 0.19 sobre la seva companya, que va marcar 1.15.05 i que guanyava la segona mànega, tot i no ser suficient per imposar-se sobre Medina. Així mateix, hi va haver més participació andorrana amb Chiara Mogni, 27a a 16.94, Holly Moore, 32a a 23.22, i Jordina Caminal i Salomé Rimbert, que no van completar la segona i la primera mànega, respectivament. Alguns dels EEBE també van competir a La Molina amb victòria per a Robert Solsona en l’eslàlom masculí.

PUBLICITAT
PUBLICITAT