PUBLICITAT

El nou Punt de Trobada ja té director general

La seva presentació es farà el 15 de febrer en un acte al centre comercial

Per Helder Alves

Centre comercial Pyrénées.
Centre comercial Pyrénées. | Alex Lara

El director general del nou Punt de Trobada serà presentat el 15 de febrer, en una visita per als mitjans de comunicació del país on també es resoldran dubtes sobre el nou projecte. 
El nou centre comercial s’obrirà a principis d’estiu, tot i que la data d’obertura es pot veure afectada pel ritme de treball de reforma, actualització i adequació de l’establiment. Es va descartar que la pandèmia arribés a afectar la data de reobertura, tal com van afirmar fonts del Grup Pyrénées. Els treballs de reforma es troben en una fase molt inicial, tot i que des de fa uns dies ja es veu moviment de camions, maquinària de construcció i contenidors per a la runa, entrant i sortint de la ubicació dels gran magatzems.
Un altre dels temes que més atenció i preocupació va generar del nou Punt de Trobada és el personal amb el qual comptarà i si es donarà prioritat als extreballadors del centre comercial. Des del Grup Pyrénées van afirmar que «dels 350 treballadors del Punt de trobada, tot aquell que presenti el seu currículum i vulgui treballar en aquest nou projecte, allà estarà». Encara que també van reconèixer que no tots els exempleats van mostrar interès en el nou establiment, en aquest sentit explicaven que «hem identificat que hi ha hagut treballadors que estaven prop de l’edat de jubilació i amb la quitança que van percebre, van decidir deixar de treballar. Altres van tornar cap a les seves poblacions d’origen com Portugal o Galícia. I, és clar, i hi va haver gent que va trobar feina a altres llocs de treball». També van confirmar el nombre d’extreballadors que van passar per procés de sel·leció: «Hem atès gairebé 230 extreballadors i alguns d’ells ja s’han incorporat als diferents centres del Grup Pyrénées»
Per últim, van afirma que durant la pròxima setmana s’obrirà un punt de captació de currículums als magatzems Pyrénées per a la gent interessada a treballar al nou projecte i a mitjans de febrer també s’instal·larà un altre a la Seu d’Urgell per als treballadors fronterers. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT