PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Carla Mijares, cinquena a l’eslàlom FIS de Gressoney

Irineu Esteve es queda a una posició de puntuar a la Copa del Món a Falun

Per El Periòdic

Irineu Esteve a la Copa del Món de Falun.
Irineu Esteve a la Copa del Món de Falun. | Nordic Focus

Carla Mijares va disputar ahir el segon eslàlom FIS a Gressoney, on va finalitzar en cinquena posició. En una cursa de menys a més, Mijares va aconseguir situar-se entre les millors gràcies a la seva lluita en la segona mànega. En la primera va quedar lluny, a més d’un segon de les millors, però en la segona va reaccionar i amb el quart temps de mànega va aconseguir recuperar el terreny perdut. Ara, l’esquiadora torna al Principat per tal de descansar després d’un bloc intens de competicions. A més, Àxel Esteve, Àlex Rius i Bartumeu Gabriel van participar al primer eslàlom FIS de Val Palot, Itàlia, on van ser 13è, 19è i 27è respectivament.
D’altra banda, Irineu Esteve va tornar a competir a la Copa del Món un cop finalitzat el Tour d’Ski. Va ser a Falun, Suècia, on va finalitzar 31è entre els més de 80 fondistes que competien en els 15 quilòmetres patinadors i per només una plaça, no va poder puntuar. L’esquiador va acabar a només dos segons de la 30a posició, que va ser pel suec Halfvarsson. Avui, Esteve afronta uns altres 15 quilòmetres en clàssic i mass start.


Per últim, Maeva Estevez és a Isola 2000 per a disputar tres proves de la Copa d’Europa, des d’avui fins el dimecres dia 3. Avui es disputa la primera de les cites a Isola després de la sessió d’ahir d’entrenaments. La segona cursa està prevista per diumenge. Posteriorment, després de dues jornades de descans, el dimecres dia 3 se celebrarà la tercera cursa, en format sprint, la qual cosa vol dir en un circuit on els cronos seran de menys de 30 segons. Però les curses de Copa d’Europa seguiran les pròximes setmanes. L’11 de febrer, Estevez tornarà a estar de viatge per preparar la competició, en aquest cas a Grasgehren, Alemanya, on entrenarà el dia 12, i competirà el 13 i 14 en dues proves de Copa d’Europa i després marxarà a la República Txeca. Per la seva banda, el jove Mário Da Cruz ja va competir ahir a Isola 2000 i va ser 24è, classificant-se pels vuitens de final.

PUBLICITAT
PUBLICITAT