PUBLICITAT

El PS reclama que els ajuts a l’esquí s’adeqüin a la realitat

També demanen els perfils de les persones que se n’han beneficiat i de les que no

Per El Periòdic

El conseller general del PS Roger Padreny al Consell General.
El conseller general del PS Roger Padreny al Consell General. | PS

El Grup Parlamentari Socialdemòcrata (PS) reclama que els ajuts que el Govern ha posat a disposició dels treballadors de la neu s’adeqüin a la realitat del sector. En concret, el conseller general del Partit Socialdemòcrata (PS) Roger Padreny va explicar que «diversos professionals ens han fet arribar la seva impossibilitat de demanar l’ajut previst al decret en qüestió». Per això demanem, de forma anònima, quins perfils han rebut l’ajut i a quins se’ls hi ha denegat, i també preguntem al Govern si pretén ampliar tant l’objecte, com els subjectes beneficiaris de l’ajut previst al decret».

Padreny va recordar també que «l’esquí és l’esport nacional d’Andorra, així com un dels principals fonaments de la nostra economia i del nostre turisme, per això s’han de posar tots els recursos necessaris per respondre a les necessitats i a la realitat d’un sector clau al nostre país».

Finalment, el conseller socialdemòcrata va alertar que aquesta situació està afectant multitud d’actors vinculats al sector de la neu no previstos al decret del Govern: «Des de monitors d’esquí a altres professionals com, per exemple, els pisters; persones que han participat en multitud de temporades d’esquí i que estan demanant una resposta per part de les institucions, en una situació crítica com és la que ha provocat la crisi econòmica derivada de la pandèmia sanitària».

PUBLICITAT
PUBLICITAT