Verdú, 19è al supergegant de Copa d’Europa a Orcieres

El mal temps a l’estació provoca la suspensió de l’eslàlom de la combinada

Joan Verdú i l’staff de la FAE a Orcieres.
Joan Verdú i l’staff de la FAE a Orcieres. | FAE

Joan Verdú va assolir ahir la 19a posició al supergegant de la Copa d’Europa d’Orcieres, França. Verdú, amb 1.06.20 i el dorsal 44, va finalitzar la prova a 2.08 del guanyador, l’austríac Maximilian Lahnsteiner, que es va imposar amb 1.04.12. L’esquiador andorrà va aconseguir, a més, puntuar a la Copa d’Europa en aquesta disciplina, sumant 12 punts EC. Per la seva banda, Matías Vargas, que sortia amb el dorsal 74, va aconseguir la 56a posició amb 1.07.18, a 3.06 de Lahnsteiner. Cal destacar que el mal temps va obligar a suspendre l’eslàlom que completava la combinada i la cursa prevista per avui, que era l’última. Per tant, la Copa d’Europa a l’estació francesa es va donar per finalitzada.

Tanmateix, Carla Mijares tornava ahir a la competició i ho feia a Gressoney, amb un eslàlom FIS. Malauradament, l’andorrana no va completar la primera mànega, però avui gaudirà d’una nova oportunitat amb un eslàlom a la mateixa estació.

D’altra banda, el boardercross entra en unes setmanes amb força activitat, especialment per a la rider Maeva Estevez, que estarà en competició fins al pròxim 18 de febrer. El calendari de Copa d’Europa per a  Estevez comença aquest cap de setmana amb dues cites de la competició europea de boardercross a Isola 2000. Avui, tindrà sessió d’entrenaments i després descansarà uns dies abans de la Copa d’Europa d’esprint en circuit curt.