PUBLICITAT

El MoraBanc s’enfronta a l’Herbalife en l’EuroCup

Els andorrans arriben al tercer partit del Top 16 amb una victòria i una derrota

Per El Periòdic

Clevin Hannah en un partit contra el l’Herbalife Gran Canaria.
Clevin Hannah en un partit contra el l’Herbalife Gran Canaria. | bca

El MoraBanc va sortir ahir cap a Gran Canària per jugar avui el partit de la tercera jornada del Top 16 de l’EuroCup contra l’Herbalife Gran Canaria a les 20.00 hores. Un partit contra un equip de la Lliga ACB, però aquest cop en competició europea que pot canviar molt els resultats aconseguits en la competició domèstica. Cal recordar que, els andorrans van guanyar en l’últim enfrontament al Gran Canària Arena per 62-79, però aquell Herbalife ha canviat força des de llavors. En aquest sentit, el tècnic David Euval advertia que, tot i que els dos equips es coneixen, els canvis seran claus: «És veritat que els coneixem i que ells ens coneixen a nosaltres, però tots dos equips arriben al partit amb canvis a la plantilla. Ells han fitxat jugadors importants que estan tenint molts minuts i molt protagonisme, i nosaltres hem pogut recuperar alguns jugadors».
A Europa els canaris necessiten aconseguir la victòria, perquè una derrota els deixa gairebé sense opcions de quedar entre els dos primers de grup. Per altra banda, el MoraBanc arriba a l’enfrontament amb una derrota i una victòria a la competició europea, això significa que el partit d’avui marcarà la dinàmica de l’equip al grup. Els jugadors d’Ibon Navarro van perdre contra el Reial Madrid, tot i que donant molta lluita i disputant el partit contra el líder de la Lliga ACB fins als últims moments. L’equip canari també arriba després d’una derrota contundent contra el Fuenlabrada, però amb bona dinàmica en l’últim mes de competició en el qual van aconseguir bons resultats.
Des del punt de vista tricolor, no es pot negar que serà especial trobar-se un equip amb quatre exjugadors: Oliver Stevic, Andrew Albicy, John Shurna i Beqa Burjanadze. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT