PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Fundació Crèdit Andorrà distribuirà mascaretes KN95

L’empresa InnoVision Medical ha donat un total de 38.000 unitats

Per El Periòdic

Mascaretes KN95 i gel desinfectant a la taula d’una aula.
Mascaretes KN95 i gel desinfectant a la taula d’una aula. | Europa Press

La Fundació Crèdit Andorrà ha col·laborat en la distribució de 38.000 mascaretes de tipus KN95 entre diferents entitats socials amb les quals treballa. L’empresa InnoVision Medical, establerta a Andorra, n’ha fet la donació amb l’objectiu que siguin distribuïdes a col·lectius vulnerables del país. Així mateix, també ha previst fer una altra entrega en les pròximes setmanes.

D’aquesta manera, tal com van informar ahir a través d’un comunicat, la fundació distribueix les primeres unitats del material sanitari a les entitats que treballen amb col·lectius vulnerables com la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, el centre penitenciari, Càritas Andorrana i el centre residencial DomusVi Salita, en funció de les seves necessitats.

La directora de la Fundació Crèdit Andorrà, Francesca Ros, va expressar el seu agraïment a InnoVision Medical per la donació i va recordar que «des de la fundació treballem per estar sempre a prop de les persones i dels col·lectius més vulnerables, i més especialment en moments de crisi com l’actual». Així mateix, també van recordar la tasca per oferir el suport «a les diferents entitats socials del país amb què coopera, amb l’objectiu de contribuir a donar resposta a les necessitats de la població».

Les mascaretes de tipus KN95 o FFP2 són de les més efectives per evitar el contagi. De fet, els darrers dies, alguns països europeus les estan començant a indicar, juntament amb les quirúrgiques, mentre s’està en espais tancats en lloc de les de tela. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT