PUBLICITAT

Pyrénées i el museu Thyssen donen prop de 3.000 euros a la Fundació Privada Meritxell

Aquest import és el resultant de la venda del projecte solidari Col·lecció Art Cru

Per El Periòdic

L'acte de lliurament del xec.
L'acte de lliurament del xec. | FPNSM

Pyrénées Andorra i el Museu Carmen Thyssen Andorra han lliurat aquest dimarts a la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (FPNSM) un xec per valor de 2.905 €. Aquest import és el resultant de la venda obtinguda durant el període nadalenc 2020-2021 del projecte solidari Col·lecció Art Cru, unes caixes de fusta de regal amb valor social il·lustrades amb dibuixos de dues usuàries de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell.

Les caixes —amb dos dissenys, obra de les usuàries de la Fundació Privada Meritxell Elena Font i Esther Coma— es podien adquirir a Pyrénées Andorra i al Museu Carmen Thyssen Andorra al preu de 25 €, dels quals 5 € s'han destinat a la FPNSM. S'han venut un total de 581 caixes, un nombre sensiblement superior a l’edició passada.

Han participat a l'acte Maria Pilar Díez, presidenta de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell; Sergio Romero, director general de Grup Pyrénées; Cristina Urbiola, consellera de Grup Pyrénées, i Guillermo Cervera, conservador general de la col·lecció Carmen Thyssen.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT