Un combatiu MoraBanc no pot amb un colossal Tavares

L’equip andorrà va mantenir les seves opcions de guanyar fins al final

Per Helder Alves

Walter Tavares al partit contra el MoraBanc Andorra.

El MoraBanc Andorra no va aconseguir guanyar al Real Madrid i va perdre al WiZink Center per 86-79. Era un partit difícil contra el líder de la lliga, tot i això, les baixes de Sergio Llull, Rudy Fernnadez i de Nico Laprovittola feien pensar que es podia donar la sorpresa, però un Real Madrid molt seriós i un colossal Walter Tavares ho van impedir. El jugador de Cap Verd va firmar una increïble actuació amb 16 punts, 13 rebots i una valoració de 32. Els madrilenys van sortir amb les idees molt clares i amb un clarivident Carlos Alocén dirigint el joc dels madrilenys sumat a una defensa molt rigorosa, els locals es van imposar 10-4 als primers tres minuts. Tot i això, el MoraBanc va intentar reaccionar fins a apropar-se a 13-10, però un parcial de 9 punts de Jaycce Carrol va tornar a allunyar als locals fins als 12 punts de diferència, que es van mantenir fins a la finalització del primer quart amb un marcador de 24-12.
Al segon quart els andorrans van millorar i es van apropar a només 7 punts del líder, però Tavares es va imposar i va tornar a augmentar la diferència fins als 51-38, marcador amb el qual els equips van marxar al vestuari.
En tornar del descans el partit va canviar. Si els dos primers quarts els va guanyar el Real Madrid, en els dos darres es va imposar el MoraBanc  amb el lideratge de David Jelínek i Hannah. Els Andorrans van rebaixar les distàncies fins a posar-se 64-56 en finalitzar el tercer quart i els últims 10 minuts van ser claus pels andorrans, que van escurçar la diferència fins que, a només dos minuts del final, un triple de Gielo va deixar el marcador en un 78-75 que feia pensar en completar la remuntada. Però Tavares encara havia de dir la seva, amb un dos més un i un triple final el que  va fer que el partit acabes 86-79.