PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Hippies Andorra demana que el Govern contesti a les crítiques

El col·lectiu considera que s'ha menystingut al Principat

Per El Periòdic

El moviment Hippies Andorra demana al Govern que respongui a les crítiques que la darrera setmana s’han llançat envers el Principat arran de l’oficialització de la revenda de 30.000 vacunes contra la Covid-19 des d’Espanya i per l’anunci que va fer el youtuber hispano-noruec ElRubius de mudar-se a Andorra i la polèmica ressorgida per tots els influencers que es traslladen al país motivats per l’atractiu fiscal.

«El que no pot ser és que es quedin de mans creuades mentre ens menyspreen referint-se a Andorra com: estanc amb bandera o el país més ric d’Europa, ja que la població andorrana es mereix un respecte», van declarar al text, a la vegada que van apuntar que «fa anys que arrosseguem aquest tipus d’injúries sobre el nostre país». Per això, el moviment va demanar a l’Executiu que escoltin a la població i que «no penseu en el que diran els altres o els diners que us podeu ficar a la butxaca», assegurant que només cal donar un cop d’ull a les xarxes per comprovar la indignació dels andorrans. «Deixem d’estar separats pels ideals polítics que tenim, ja que això ens afecta a tots per igual», van reclamar.

Així mateix, al text, també van recordar que Andorra va sortir de la llista negra com a paradís fiscal ja fa anys, i van afirmar que «ens han arribat casos d’assetjament a població andorrana mentre estaven a Espanya».

«No estem d’acord amb el que diu el poble espanyol sobre el nostre país i els convidem a venir visitar-lo per conèixer la nostra història i cultura, potser canvien el seu punt de vista», va cloure Hippies Andorra. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT