PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc visita el WiZink en un moment dolç i amb la lliçó apresa

El conjunt tricolor s’enfrontarà de nou al Reial Madrid només 20 dies després de l’últim matx contra els blancs

Per Vicente Pallarés

Oriol Paulí durant l’anterior partit contra el Reial Madrid a casa.
Oriol Paulí durant l’anterior partit contra el Reial Madrid a casa. | ACB PHOTO / A. MARTÍN

El MoraBanc visita demà la casa del líder de la Lliga Endesa, el WiZink Center de Madrid. L’equip tricolor arriba a la capital espanyola després d’aconseguir dues victòries i amb el record de l’últim partit contra el Reial Madrid, que va ser només 20 dies abans d’aquesta nova cita.


«L’afrontem com qualsevol altre partit. Volem guanyar, volem fer tot el que puguem. Ens vam emportar la victòria anterior i veig l’equip molt animat», va manifestar David Jelínek en la prèvia del matx des de l’hotel de concentració sobre els últims resultats dels homes dirigits per Ibon Navarro. Concretament, sobre l’últim, el de l’EuroCup contra el Mornar Bar, va elogiar els seus jugadors el tècnic David Eudal: «Vam fer un joc coral millor que contra el Bilbao, que va ser un partit molt tens pels dos equips. L’altre dia vam fer un partit molt interessant de cara al públic, amb molta emoció i molt seriós. Va ser una victòria merescuda. També és important guanyar partits així a l’últim moment perquè això et dona confiança pels futurs». Tal com va explicar l’escorta txec, aquest triomf dona «una mica de calma» perquè «hi ha hagut molts partits així que no vam ser capaços d’emportar-nos. Ara veiem que som capaços de treure partits difícils i en un altre partit similar podem veure-ho amb més calma».


A banda del moment dolç del conjunt del Principat, aquest enfrontament compta amb la particularitat que l’anterior partit contra l’equip blanc va ser el passat 4 de gener. «Encara recordem les coses amb les quals ens van fer mal. Potser sigui més fàcil preparar-ho pel poc temps que ha passat, però hem d’estar al nivell perquè juguem contra el Madrid», va declarar Jelínek. Per la seva banda, Eudal va confessar la motivació extra que suposa el rival i l’atenció per tal de no pagar els plats trencats: «Tots els equips, quan juguen contra el Madrid, solen tenir un plus de motivació, són com una mica més jugadors. Aquell partit en el qual vam fer més de 100 punts va ser molt especial, però ens hem de centrar en la defensa perquè ofensivament és un equip molt poderós. No podem oblidar que juguem contra el millor equip de la lliga que, a més, ve de perdre partits i això els farà encara més temibles».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT