PUBLICITAT

La majoria de pisos rehabilitats pel Govern són dels anys 70

En el marc de la Llei 3/2019 s’han reformat 183 habitatges

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu d’un edifici d’habitatges de lloguer.
Imatge d’arxiu d’un edifici d’habitatges de lloguer. | MARICEL BLANCH

Segons va fer públic el Govern a través d’un gràfic, la majoria d’habitatges que s’han rehabilitat en el marc de l’aplicació de la Llei 3/2019 fins a l’actualitat daten dels anys 70. A aquest conjunt d’immobles els segueixen els que es van construir durant els anys 80, després hi ha els dels anys 90, els dels anys 60 i, finalment, n’hi ha un que data dels anys 50. 

L’Executiu va publicar el gràfic esmentat conjuntament amb altres documents que donen a conèixer les característiques dels habitatges que al llarg dels últims anys s’han rehabilitat, en resposta a un seguit de preguntes formulades pel conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata (PS) Carles Sánchez, que van ser publicades al Butlletí del Consell General del 4 de desembre de l’any passat.

Entre les xifres, també destaca que en total, s’han rehabilitat 183 immobles. A la majoria se’ls ha aplicat una reforma per destinar-los a habitatges de lloguer. D’entre la resta de casuístiques, hi ha hagut rehabilitacions a hotels, aparthotels o apartaments turístics per convertir-los, també, en edificis residencials i el reaprofitament d’una planta semisoterrada que servia com a gimnàs a tres habitatges reduïts.

PUBLICITAT
PUBLICITAT