PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El debut d’Eder Sarabia haurà d’esperar a causa de la Covid-19

La detecció de casos positius a l’Espanyol B obliga a ajornar el partit

Per El Periòdic

Eder Sarabia dirigeix un entrenament.
Eder Sarabia dirigeix un entrenament. | @FCANDORRA

El debut d’Eder Sarabia a la banqueta de l’FC Andorra haurà d’esperar. El tècnic bilbaí no dirigirà l’equip tricolor per primer cop aquest diumenge a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l’Espanyol B a causa de la detecció de diversos casos positius a les files de l’equip català. Tal com va anunciar ahir l’entitat presidida per Ferran Vilaseca, el partit «serà reprogramat per la Reial Federació Espanyola de Futbol» i encara no té data prevista.


D’altra banda, l’Andorra ja coneix la data de la jornada 14 contra la UE Cornellà. Els dos equips, rivals directes en la lluita per l’ascens, s’enfrontaran el dissabte 30 de gener a les 17.30 hores al Prada de Moles. En la primera volta, el conjunt del Principat va empatar els partits contra el filial de  l’Espanyol i contra el Cornellà per idèntic resultat (2-2). 


A la segona volta d’aquesta primera fase del campionat, els andorrans necessiten començar a sumar de tres en tres i ja ho van fer davant el Llagostera en la jornada 12, la primera de la segona volta. Eder Sarabia té el repte d’enfrontar-se a equips de la part de dalt de la taula en els seus primers compromisos, com el Cornellà i el Barça B.

PUBLICITAT
PUBLICITAT