PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Centre de congressos lauredià acull a Yldor Llach

L’artista de circ està treballant un espectacle per estrenar a la primavera

Per El Periòdic

Una mostra del nou espectacle que prepara l'artista de circ Yldor Llach.
Una mostra del nou espectacle que prepara l'artista de circ Yldor Llach. | ANA / M.F.

Des del darrer dilluns i fins al diumenge, l’auditori Claror del Centre cultural i de congressos lauredià acull la residència artística de l’artista de circ Yldor Llach, que està preparant el seu nou espectacle previst per la primavera.

La parròquia laurediana és la novena residència que acull l’artista, que des de finals del 2019 s’ha anat entrenant en diferents indrets com Barcelona, la Seu d’Urgell, Palafrugell o Hamburg. Així, Llach va reconèixer que la motivació per endinsar-se en aquest nou espectacle va sorgir a través d’un comentari de la seva germana, en el qual li deia que «ja que no vols fer teràpia, fes un espectacle de tu mateix», i això s’ha traduït en la vida de Llach, que ha viscut «una història divertida i interessant», voltant pel món amb el circ i carregant-se «d’experiències, emocions i traumes, que pot ser interessant posar en escena». D’aquesta manera, malgrat que va assegurar no tenir encara ben definida l’actuació, va compartir que compta amb números de bicicleta, «una mena de hula-hoop gegant», i la manipulació d’objectes.

Per la seva banda, la cònsol menor laurediana, Mireia Codina, va manifestar que «per a nosaltres, ha sigut un descobriment» i que compartir tot el procés de treball «és increïble».

PUBLICITAT
PUBLICITAT