PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Escaldes preveu enguany una partida d’1,5 milions per a Caldes

El comú té sobre la taula una vintena de propostes que ara presentarà al jurat

Per Lídia López

Un moment de l’obertura dels sobres.
Un moment de l’obertura dels sobres. | ANA / M.F.

El Comú d’Escaldes-Engordany preveu que en el pressupost per a aquest 2021 hi hagi una partida d’1,5 milions d’euros per al projecte Caldes. Així ho va avançar la cònsol major, Rosa Gili, en l’acte d’obertura dels sobres amb les propostes per al concurs d’idees que la corporació va convocar per començar a materialitzar el projecte. Ara, el comú analitzarà la vintena de propostes, i la seva intenció és que els guanyadors de la convocatòria es puguin donar a conèixer cap al març.

«Estem molt i molt contents perquè som conscients que estàvem demanant una cosa molt ambiciosa», va valorar Gili sobre la quantitat de propostes rebudes, i va afegir que a primer cop d’ull semblen de molta qualitat, amb la qual cosa, va considerar que hi haurà «una feinada increïble» perquè el jurat pugui escollir «entre tantes propostes». Així,  davant aquests projectes, va compartir que s’albira «un futur molt prometedor per a la part d’alta d’Escaldes-Engordany».

En total es donaran nou premis als diferents projectes presentats, que hauran de ser avaluats per un jurat compost per membres del comú, de l’oposició, artistes i tècnics com arquitectes o enginyers. A més, la voluntat de la corporació és que les propostes puguin ser exposades i que la ciutadania també pugui dir-hi la seva, perquè segons la cònsol, Caldes es concep com un «projecte viu» en què es vol que hi hagi participació. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT