PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jèssica Núñez es fa amb el 23è lloc al gegant FIS de Vaujany

Roger Puig es queda a les portes d'acabar el gegant de Copa del Món

Per El Periòdic

Nacionals Júnior italians a Passo San Pellegrino.
Nacionals Júnior italians a Passo San Pellegrino. | FAE

L’equip femení de l’EEBE va tornar a competir ahir a Vajany, França, en un gegant FIS. La millor classificada andorrana va ser Jèssica Núñez, que va assolir la 23a posició, havent sortit amb el dorsal 34, després de marcar 1.49.09, a 5.10 de la guanyadora, la francesa Axelle Chevrier, que es va imposar amb 1.43.99. Jordina Caminal no va poder completar la segona mànega, mentre que Íria Medina va quedar fora en la primera. Avui,  es disputa un segon gegant FIS a la mateixa estació en el qual les tres esportistes gaudiran d’una nova oportunitat de completar la cursa.


D’altra banda, l’equip masculí de l’EEBE va competir ahir al gegant corresponent als Nacionals Júnior d’Itàlia a l’estació de Passo San Pellegrino en una pista realment deteriorada. Aritz Àlvarez va poder completar la cursa, amb una pista molt trencada que va provocar moltíssimes dificultats a tots els participants. L’andorrà va estar 89è amb 2.06.77, a 12.20 del guanyador, l’italià Marco Abbruzzese, que es va imposar amb 1.54.57. La resta d’andorrans no van poder finalitzar la cursa. Pere Cornella va quedar fora en la segona mànega i Marc Fernández no va superar la primera.


Per últim, Roger Puig va disputar ahir el segon gegant a Suïssa, en aquesta ocasió una Copa del Món. L’andorrà es va quedar a les portes de poder acabar una cursa quan lluitava per estar entre els millors. L’esquiador havia marcat el 14è temps en la primera mànega. En la segona estava esquiant fins i tot millor, però va quedar fora a poques portes del final. Avui es disputa un nou gegant de Copa del Món.

PUBLICITAT
PUBLICITAT