PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Colomer: «La Penya d’Andorra em demanava 2.100 euros per la baixa»

El davanter del Portmany va deixar el club andorrà i va haver de patir una odissea

Per Vicente Pallarés

David Colomer.
David Colomer. | EL PERIÒDIC

David Colomer, actual davanter de l’SD Portmany de la Tercera Divisió balear, va parlar ahir amb EL PERIÒDIC sobre el seu cas a Andorra i el patiment al qual va haver d’enfrontar-se per tal d’aconseguir la baixa federativa amb la Penya d’Andorra, club pel qual va fitxar el passat estiu i del qual va marxar per motius esportius i institucionals. 


«De tres mesos que vaig estar allà fent la pretemporada, vaig cobrar un i mig. Quan vaig demanar la baixa, li vaig proposar no cobrar aquest mes i mig a canvi d’aconseguir-la i el president em va dir que no hi havia cap problema i que confiés en ell», va comentar  l’atacant castellonenc sobre la seva conversa amb el president de l’entitat, Dani Da Costa. No obstant això, no tot anava a ser tan fàcil per a Colomer, també conegut com a Colo, quan va tornar a la seva residència d’Almassora uns dies abans d’iniciar la seva aventura eivissenca. «Vaig marxar cap a Castelló i, passats tres dies, em va comunicar les despeses que li havia costat la meva estada: el pis, la fitxa, etc. Em va dir que si no li donava 2.100 euros no em donaria la baixa». 


En aquest moment, Colomer va buscar ajuda de professionals per tal de prendre accions legals: «El vaig denunciar a través dels advocats de l’Associació de Futbolistes Andorrans (AFA) i ens va costar un mes i mig que em donés la baixa», va recordar el futbolista valencià sobre la seva lluita legal amb Da Costa. Colomer va voler agrair un cop més la tasca de l’AFA en el seu cas: «Estic molt agraït a Toni Lima i a l’AFA per ajudar-me tant i estar pendents de mi en tot moment».


La Penya d’Andorra va pujar a la Lliga Multisegur aquest passat estiu des de la Lliga Unida, on competia sota el nom de Penya Encarnada. Amb la il·lusió d’afrontar el seu retorn a la màxima categoria, el club va fitxar més d’una desena de jugadors procedents de distintes categories, entre ells, David Colomer, procedent del CD Roda de la Tercera Divisió valenciana, que venia convençut de poder triomfar amb el seu nou equip, però les circumstàncies no van ser les que ell esperava i va cercar una sortida la setmana de l’inici del campionat lliguer. Per tant, només va arribar a disputar partits amistosos.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT