PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Eder Sarabia substitueix Nacho Castro a la banqueta de l’Andorra

El club tricolor anuncia el relleu d’entrenador amb l’ex del Barça, Betis i Las Palmas com a incorporació

Per El Periòdic

Eder Sarabia en un partit com a segon entrenador del Barça.
Eder Sarabia en un partit com a segon entrenador del Barça. | Jordi Cotrina/El Periódico de Catalunya

L’FC Andorra va anunciar ahir la incorporació d’Eder Sarabia com a nou entrenador del primer equip mitjançant un comunicat. «Eder Sarabia serà presentat de forma oficial com a primer entrenador de l’FC Andorra. El bilbaí de 40 anys, amb una trajectòria com a segon entrenador d’equips de primer nivell com el FC Barcelona, el Real Betis i el UD Las Palmas, arriba al Principat amb el repte d’estrenar-se com a primer entrenador d’una plantilla de futbol professional», va informar l’entitat tricolor, que avui a les 11.00 hores presentarà Sarabia de manera oficial davant els mitjans de comunicació.


Minuts abans, l’entitat presidida per Ferran Vilaseca havia llençat una notícia inesperada, la desvinculació de Nacho Castro del club. «L’FC Andorra ha anunciat avui que Nacho Castro deixa de ser entrenador del primer equip. El club agraeix públicament a Castro la feina realitzada en aquests últims mesos tant a ell com al seu staff tècnic», va explicar el club del Principat. El preparador asturià havia guanyat el seu últim partit per 2-0 contra el Llagostera i deixa l’equip segon en la classificació del subgrup A a un sol punt del líder, el Gimnàstic de Tarragona. A més, els futbolistes van oferir un bon joc treient la pilota des d’enrere i creant perill en camp contrari en aquest últim matx. No obstant això, des de l’FC Andorra n s’ha volgut donar més explicacions: «La informació oficial de la sortida de Nacho Castro és la que hi ha al web», es va explicar des del club, que opta pel silenci davant aquesta sorpresa pels aficionats tricolors en l’àmbit esportiu.


Sarabia afrontarà al Prada de Moles la seva primera experiència com a primer entrenador després d’una dilatada trajectòria com a segon tècnic de Quique Setién, obtenint bons resultats i oferint un estil de joc atractiu amb Las Palmas i el Betis, per la qual cosa el cos tècnic va acabar fitxant pel Barça, però els resultats no van acompanyar i la directiva blaugrana va prendre la decisió de fer un nou canvi a la banqueta del Camp Nou. Abans, el preparador basc es va formar al futbol base del Vila-real CF, on va dirigir el Juvenil A de Divisió d’Honor, quan les lesions el van apartar dels terrenys de joc com a futbolista i va decidir començar la seva carrera com a entrenador a la pedrera del club groguet. Avui, el tècnic de 40 anys comença una nova etapa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT