PUBLICITAT

Crèdit Andorrà organitza un seminari web sobre les expectatives dels mercats financers

La conferència anirà a càrrec de David Macià, CFA, director d’inversions de Crèdit Andorrà Asset Management.

Per El Periòdic

El seminari web serà aquest dijous 21 de gener.
El seminari web serà aquest dijous 21 de gener. | Crèdit Andorrà

Crèdit Andorrà organitza aquest dijous el webinar ‘Mercats financers: expectatives per al 2021’, una conferència en línia que anirà a càrrec de David Macià, CFA, director d’inversions de Crèdit Andorrà Asset Management. La sessió, que tindrà lloc a les sis de la tarda, és oberta i s’hi pot accedir fent una inscripció a l’enllaç següent https://bit.ly/3hkuytG, que també es troba a les xarxes socials de Crèdit Andorrà.

A la conferència s’analitzarà la situació actual i s’exposaran les expectatives dels mercats financers per a aquest any, així com les oportunitats d’inversió que es poden generar.

Des de Crèdit Andorrà, manifesten que ofereixen aquestes sessions informatives "per posar a disposició de les persones interessades l’actualitat dels mercats financers i aportar informació de suport a l’hora de prendre decisions d’inversió".

Recorden que el banc disposa també del blog Research, amb continguts d’actualitat financera i econòmica a càrrec de l’equip d’analistes del grup Crèdit Andorrà, des d’on s’ofereix l’opció de subscriure’s al servei de 'newsletter' per rebre totes les novetats.


Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT