El conjunt tricolor fa els deures al Prada de Moles i es col·loca a un punt del Nàstic

Per Vicente Pallarés

Els jugadors s’abracen en la celebració d’un gol.
Els jugadors s’abracen en la celebració d’un gol. | @FCANDORRA

L’FC Andorra somriu. Els homes de Nacho Castro van superar ahir el Llagostera al Prada de Moles (2-0) i es col·loquen segons en la classificació del subgrup A del grup III de la Segona B a un sol punt del Gimnàstic de Tarragona, que marxa líder amb 20 punts.

El conjunt tricolor va tenir paciència en la circulació de la pilota i va imposar una pressió alta que incomodava l’equip de la Costa Brava, que arribava com a menys golejat i menys golejador del campionat, per la qual cosa s’intuïa un partit amb pocs gols. De fet, el resultat del partit d’anada va ser de 0-0, però els atacants andorrans van ser més efectius aquesta vegada. L’equip del Principat es va avançar molt aviat amb un gol de Carlos Martínez, que està endollat aquesta temporada. La jugada combinativa que va obrir el marcador va ser una de les més maques de l’any. Bover va enviar la pilota a l’esquerra, Borja Herrera va fer una centrada rasa que va deixar passar per sota les cames Víctor Casadesús i Martínez va rematar amb èxit després d’un bon control. Dos minuts després, al 17, va arribar el segon, també obra de Carlos Martínez. Bover va fer una centrada a l’àrea i el veterà davanter de Mataró va rematar de volea per seguir augmentant la diferència en el marcador.

Abans del descans, Sascha va donar el primer avís seriós dels gironins amb una rematada de cap que va passar per sobre del travesser. A partir d’aquest moment, el Llagostera va voler donar-li més valor al joc aeri que tan bé li està funcionant aquesta temporada. El conjunt visitant també va començar creant perill durant els primers minuts de la segona meitat, però les ocasions no van ser continuades i la defensa de l’Andorra era fèrria i sabia sortir amb la pilota jugada tot i la intensa pressió del rival. En el minut 72, Iker Goujón va fer la jugada del partit, però Casadesús no va aprofitar l’assistència de luxe i l’electrònic ja no es va moure.