PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Àlvarez, Cornella i Gil fan els deures a l’eslàlom de Folgaria

Els tres corredors de la FAE assoleixen el top 30 i superen les expectatives

Per El Periòdic

Àlvarez, Cornella i Gil a Folgaria.
Àlvarez, Cornella i Gil a Folgaria. | FAE

Folgaria acollia ahir un nou eslàlom CIT amb tres andorrans en meta. Aritz Àlvarez, Pere Cornella i Cerni Gil van ser 19è, 20è i 30è, respectivament. Els tres van millorar punts i confirmen la seva marca.


Àlvarez, amb el dorsal 52, va aconseguir la 19a posició amb 1.50.26, a 5.83 del guanyador, l’italià Giorgio Ronchi, que es va imposar amb 1.44.43. En la 20a posició, amb +6.34, va finalitzar Cornella, quan corria amb el dorsal 64. Per la seva part, Gil va ser 30è amb el dorsal 68, a 11.25 del vencedor. Tots tres rebaixen, d’aquestamanera, els seus punts FIS i confirmen la seva millor marca.


Àlvarez i Cornella van fer una primera mànega molt correcta acabant en 28a i 30a posició, la qual cosa els va permetre invertir i sortir al capdavant a la segona. Gil, per la seva part, va cometre algunes errades, però tot i així «ha produït un esquí intel·ligent que l’ha fet avançar fins a la posició 42», segons va explicar el tècnic Nil Ruiz, que també va analitzar la situació dels seus corredors: «Són joves i es necessita experiència per encarar les curses. Avui, per primer cop, han pogut agafar la inversió i s’han vist un poc sorpresos sortint davant. Tot i esquiar una mica amb el fre de mà estic molt content del resultat aconseguit. És una barrera que ja han superat». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT