PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les obres dels Serradells arrencaran l’1 de febrer

Les empreses acabaran d'ultimar els aspectes logístics aquests dies

Per El Periòdic

Estat del centre després de l’incendi.
Estat del centre després de l’incendi. | Comú d\'Andorra la Vella

El Comú d’Andorra la Vella, i les empreses constructores Locubsa i Progec, han acordat que els treballs de reconstrucció del centre esportiu dels Serradells comencin l’1 de febrer. Les tres parts implicades en les tasques van establir aquesta data en una reunió prevista per aquesta setmana, i que finalment es va celebrar dijous.

L’acord de les parts és important, ja que suposa desencallar la situació que s’ha viscut en els darrers mesos, arran de les accions judicials per demanar nous peritatges per part de Progec, la qual cosa ha fet que l’arrencada de les obres hagi hagut de ser posposada en dues ocasions. Així, la data final d’1 de febrer, respon al fet que abans que les empreses no comencin a treballar a la zona caldrà fer tot un seguit de treballs logístics, com per exemple l’arribada dels materials.

Cal recordar que les obres van ser adjudicades abans de la pandèmia i que llavors es van haver de posposar per aquesta. Quan la construcció va tornar a l’activitat, dues accions judicials de Progec van fer que els treballs no es poguessin reprendre. 

El cost dels treballs és de 4,1 milions d’euros i la previsió és que durin uns 14 mesos.

PUBLICITAT
PUBLICITAT