PUBLICITAT

L'Andorra està a l'espera de jugar la fase final a Segona

  • L'equip tricolor, inscrit i sense rivals al grup Est, ha demanat també ser seu
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una amistós entre l'Andorra ?de taronja? i el Tolosa, al gener a Canillo Foto:TONY LARA

Ho va dir el president de la Federació Andorrana d'Esports de Gel, David Palmitjavila, fa ara un prop d'un mes: «L'equip d'hoquei sobre gel està inscrit a la Segona Divisió Espanyola». Aquesta competició, que té dos anys de vida, va començar el primer cap de setmana de desembre però l'Andorra HC no està en competició.

El motiu és aliè a l'entitat que presideix Andreu Ferrer; el Vielha, el Puigcerdà B i el FC Barcelona B, que es preveien com els seus rivals, finalment no han pogut participar i el conjunt andorrà s'ha quedat sol al grup est. Ha demanat a la Lliga, però, poder optar a jugar la fase final del campionat –com a primer classificat d'aquest grup–i de fet s'ha ofert a acollir-la, segons va assegurar ahir a aquest rotatiu Ferrer, quan es disputi a mitjan de febrer: «Nosaltres hem pagat la inscripció i totes les fitxes dels jugadors però com és una lliga nova encara s'estan buscant fòrmules per consolidar-la. Nosaltres volem competir i hem demanat els requisits per acollir la fase final. Per capacitat es podria fer sense cap problema a Canillo», va assegurar.

En l'oest hi han l'Aramón Jaca B, el Milenio Lohroño Turismo, el Txuri Urdin B i el Sumendi i al centre hi han el Majadahonda B i C, Granada i Boadilla i els dos primers classificats de cada grup es jugaran el títol.

UNA PLANTILLA AMB 15 JUGADORS/ L'Andorra HC està format aquesta temporada per un grup d'uns quinze jugadors. Quatre d'ells tenen molts anys d'experiència i la resta fa entre tres i sis campanyes que practiquen aquest esport, que està en creixement: «Tenim tres jugadors joves de menys de 18 anys i busquem gent jove per entrar en el cicle que necessita un club per abastir-se del planter», va indicar l'entrenador, David Vallecillo. I per anar guanyant experiència l'Andorra va disputant amistosos contra equips de localitats properes i de torneijos també de caire amistós mentre esperen una resposta per jugar la fase final de Segona. Però si no és ara serà l'any que ve.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT