PUBLICITAT

Andorra Telecom ofereix el paquet de cinema als clients

Aquesta oferta no modificarà el preu final mensual dels usuaris

Edifici d’Andorra Telecom.
Edifici d’Andorra Telecom. | Maricel Blanch

Andorra Telecom ha renovat l’acord mitjançant el qual ofereix el contingut de Movistar+ al Principat per als tres pròxims anys. El nou conveni, que entrarà en vigor a partir del mes de febrer, «millorarà sensiblement l’oferta de continguts per als clients», segons va informar la companyia ahir a través d’un comunicat.
D’aquesta manera, a partir del mes vinent, i de manera promocional, el paquet d’entrada Movistar+ Selección, juntament amb el paquet de cinema, tindrà un preu de 29 euros a finals del 2021, quan el preu fins ara era de 39 euros. Així, tots els clients que tinguin Movistar+ podran veure «els millors continguts de pel·lícules i documentals» durant aquest any. Els usuaris que tinguin contractat el paquet de cinema, a més, obtindran el nou preu de manera automàtica a partir del mes entrant.
El portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, va ressaltar la satisfacció de la companyia per aquesta renovació assegurant que «estem molt satisfets de poder seguir oferint els continguts de Movistar+ als nostres clients durant els pròxims tres anys. El catàleg de continguts d’esports, cinema, documentals o sèries és el més complet d’Espanya, i poder garantir que els nostres clients podran seguir-hi accedint amb uns preus encara millors és una molt bona notícia». La gran majoria d’aquests continguts estaran disponibles tant amb el descodificador com a l’aplicació de Movistar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT