PUBLICITAT

Un 32% de la població està disposada a vacunar-se immediatament mentre que el 7% es nega

Un 6,9% dels enquestats assegura que no vol vacunar-se ara ni més endavant

Per El Periòdic

Dues infermeres preparen xeringues per subministrar la vacuna contra la Covid-19.
Dues infermeres preparen xeringues per subministrar la vacuna contra la Covid-19. | ACN

Els resultats del tercer Observatori del 2020 que elabora el Centre de Recerca Sociològica (CRES) mostra com el 31,8% de les 742 persones enquestades, de manera aleatòria entre el 16 i el 26 de novembre, estan disposades a vacunar-se immediatament un cop arribi el vaccí al Principat.

Tot i això, un 6,9% dels enquestats assegura que no vol vacunar-se ara ni més endavant, mentre que un 37,6% no ho vol fer de manera immediata, ja que s'estima més veure l’evolució de la campanya de vacunació, i un 16,1% diu que prefereix esperar que s’immunitzin primer altres col·lectius com els sanitaris o la gent gran. 

Això representa que prop del 54% de la ciutadania està disposada a injectar-se la vacuna més endavant. Precisament, el director del CRES, Joan Micó, ha dit que la intenció ha estat entrar al detall sobre els motius pels quals algunes persones són reticents a la medicina, i és per aquest motiu que la segregació de dades representa una reducció considerable respecte de les persones que viuen en països de l’entorn i que no volen vacunar-se.

-seguirà ampliació-

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT