Un empat acaba amb les il·lusions de l’FC Andorra de liderar Segona B

L’equip de Nacho Castro remunta el Badalona en l’últim partit de la primera volta, però no és suficient

Per Helder Alves

Víctor Csadesús marca el gol de l’empat.
Víctor Csadesús marca el gol de l’empat. | @fcandorra

El partit va començar molt puntual a les 17.00 hores a l’estadi de Prada de Moles. La temperatura rondava els 0 graus. Tot i això, el camp es trobava impecable, sense cap resta de neu, com sí que va fer acte de presència en l’anterior partit de l’FC Andorra contra el Lleida.
Primera ocasió en el primer minut: un centre que agafa porteria sorprén a Ratti que ha d’enviar la pilota a còrner. El Badalona va tornar a fer mal per la seva banda esquerra per via de Musa, amb un xut sense angle que obligava el porter tricolor a actuar. Tot i que els primers minuts van ser dominats, almenys en ocasions pels badalonins, l’Andorra contestava amb una pilota d’Hector que deixava sol a Carlos Martinez, però el porter Dorronsoro retallava bé els espais i acabava amb l’ocasió.
Al cap de pocs minuts, en una pilota profunda per part del Badalona aparentment sense perill, el porter tricolor s’equivocava i deixava sol a Simon, que marcava sense oposició al minut 22. L’Andorra, però, contestava al cap de pocs minuts un altre cop per via de Martinez que tornava a tenir una oportunitat sol contra el porter. Dorronsoro, però, aturava amb una bona parada. La part final de la primera part va seguir aquesta dinàmica; els tricolors controlaven el partit amb la possessió i amb les ocasions, que no acabaven de generar perill real per a la porteria contrària, fins que el col·legiat xiulava el final dels primers 45 minuts.
A la represa del partit pocs minuts van necessitar els de Badalona per crear perill, fruit d’una pressió de Musa que gairebé aprofitava una passada molt fluixa cap al porter Ratti, que es va haver de llençar per evitar el segon dels visitants. Al cap de 10 minuts de la segona part es generava una altra ocasió de gol per als badalonins. Després d’una càrrega legal de Robert, roba la pilota i condueix fins dins l’àrea i passa la pilota a Musa que es troba sol, però el seu xut s’estavella amb violència contra el travesser. L’FC Andorra se salvava així del 0-2.
Nacho Castro va moure fitxa i va fer un doble canvi: van sortir del camp Pau Martinez i David Martin, per donar lloc a Migule Loudeiro i Victor Casadesús. Aquest últim va canviar completament el parit perquè al cap de pocs minuts d’entrar donava una passada magistral per a Martinez que provava un xut creuat que marxava fregant el pal i tan sols dos minuts després, el mateix Casadesús marcava l’empat. En un córner favorable als tricolors, la pilota arriba al golejador al segon pal que sense posar-se nerviós acomodava la pilota amb el pit i xutava de boleia amb molta força, que va fer impossible que el porter rival pugues fer absolutament res. Des del gol i amb els canvis, l’Andorra es va fer amo del partit, la intensitat dels tricolors anava en augment i únicament deixaven crear joc als catalans en pilota aturada o en pilotades aïllades. El partit entrava en els últims 10 minuts, l’Andorra buscava amb moltes ganes i intensitat el segon, però sense massa joc. El Badalona per la seva part en canvi es defensava a l’espera d’una oportunitat a la contra. L’enfrontament s’allargava fins al minut 94, però el marcador no es va moure. Amb l’empat, l’Andorra perdia una oportunitat d’or per posar-se líder en l’últim partit de la primera volta.