PUBLICITAT

Mor l'home desaparegut a Santa Coloma

Per El Periòdic

L’home de 78 anys que havia desaparegut dimarts al migdia a Santa Coloma ha mort aquest dimecres de matinada després d’haver estat localitzat. L’home va ser traslladat a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell on unes dues hores després d’haver ingressat ha mort arran d’una aturada cardiorespiratòria i una hipotèrmia greu.

Cal recordar que la policia havia fet una crida a la ciutadania per localitzar l’home, que patia Alzheimer, i que havia desaparegut cap a les dues del migdia. Va ser localitzat pels volts de la una de la matinada, és a dir, gairebé dotze hores després de la seva desaparició.

La policia ha informat que cap a la una de la matinada van rebre la trucada d’una dona, la qual manifestava que hi ha un home al riu -fora de l’aigua- a l’avinguda de Salou pels volts del número 55, i que possiblement era la persona recercada.

Al lloc s'hi van desplaçar els serveis mèdics, bombers i el Cos de Policia. Allà mateix es van fer les tasques de reanimació oportunes ja que l'home presentava "una hipotèrmia important", i posteriorment, tal com s'ha esmentat, va ser traslladat a l'hospital. La policia ha confirmat que no es constaten indicis de criminalitat.

Des del cos d'ordre agraeixen "la col·laboració ciutadana i dels mitjans de comunicació", ja que arran de la crida feta es van rebre diverses trucades en relació a la persona desapareguda.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT