PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra es col·locarà líder si supera un Badalona ferit a casa

El conjunt català arriba al Prada de Moles després de patir una golejada contra el Barça B que no mereixia

Per Vicente Pallarés

Entrenament d’ahir a la Seu d’Urgell.
Entrenament d’ahir a la Seu d’Urgell. | @FCANDORRA

L’FC Andorra podria col·locarse avui com a líder del subgrup A del grup III de la Segona B si guanya el Badalona al Prada de Moles. «És un partit important per acabar la primera volta, sobretot, per la situació en la qual ens posaríem guanyant aquest partit ajornat. Crec que seria una situació idònia», va declarar el tècnic tricolor, Nacho Castro, durant la roda de premsa prèvia al partit.


El conjunt tricolor es veuria al capdavant de la taula per primer cop, però el matx no serà gens fàcil, ja que l’equip català arriba amb set de victòries després de la seva última derrota contra el Barça B, que es va imposar 4-0, un resultat que no va fer justícia a l’actuació del Badalona, que va patir l’expulsió de dos homes i li va arrabassar la pilota a l’equip blaugrana durant una bona estona de l’enfrontament. «Crec que el resultat és molt enganyós i qui hagi vist jugar al Badalona l’altre dia i des de la primera jornada ho sap. És l’únic equip de la categoria que va aconseguir treure-li la pilota al Barça. És dels equips que més m’agrada perquè tenen un excel·lent entrenador i dominen molts registres», va subratllar el preparador asturià, que va afegir sobre el rival que «fins a la setmana passada només havien encaixat quatre gols, menys golejat de la categoria junt amb el Llagostera», però que com a l’Andorra, «també els està faltant eficàcia de cara a gol».


Malgrat la falta d’encert a porteria tenint en compte les nombroses ocasions de les quals disposa l’Andorra normalment, Nacho Castro va expressar que, en la seva opinió, «les coses s’estan fent bé, sabent que hi ha moments puntuals on hem tingut aquests cops com el dia del Nàstic. Contra el Prat vam fer mèrits per a emportar-nos un resultat més positiu, però això és futbol i aquesta és una lliga molt igualada que es decideix per detalls». I així ho reflecteixen els resultats: «La majoria dels partits els estem guanyant sent molt sòlids enrere, malgrat ser un equip que assumeix riscos. Tots els partits els hem guanyat 1-0 i això indica la dificultat del grup i la importància de ser un equip que defensi bé i competitiu. És cert que a dalt també tenim jugadors de qualitat que poden marcar les diferències, però per a totes les ocasions que hem generat, no hem tingut nivell d’eficàcia i la presa de decisions, de vegades, no ha sigut la correcta després de superar la pressió del rival en zones d’inici», va sentenciar el tècnic.


El conjunt del Principat arriba després d’aconseguir una gran victòria en els instants finals contra el Lleida en un partit marcat per la presència de la neu, cosa que podria repetir-se avui. De fet, l’equip va entrenar ahir a la Seu d’Urgell, com ja acostuma a fer aquest hivern quan el camp està gelat. Sobre la gespa, l’entrenador tricolor va comentar que «espero que estigui com l’altre dia. És cert que a la segona part es va posar en pitjors condicions. Si l’enfrontament hagués durat una hora més o s’hagués retardat, crec que no s’hauria pogut jugar. El camp està bé, l’única por són les plaques de gel. Tant de bo amb el sol i els arreglaments pugui estar perfectament per a demà». L’autor del gol del triomf contra el Lleida va ser Carlos Martínez, que va reclamar més minuts després d’aquell partit. A Castro no li van molestar en absolut aquelles declaracions i va definir Martínez com «un dels davanters contrastats de la categoria». El tècnic al·lega les rotacions a l’àmplia plantilla tricolor i «en funció del que requereix cada partit». Mantovani, Gaffoor, Rubén Enri i Loureiro, que va jugar els 90 minuts l’últim partit després de molt temps aturat, podrien ser baixa contra el Badalona.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT