PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’UNICS, la pedra més gran del nou camí tricolor a Europa

El poderós conjunt rus s’enfronta a un refrescat i mentalitzat MoraBanc

Per Vicente Pallarés

David Eudal durant la roda de premsa prèvia al partit.
David Eudal durant la roda de premsa prèvia al partit. | BCA

El MoraBanc comença avui el top 16 de l’EuroCup. El conjunt tricolor va quedar emmarcat amb l’UNICS Kazan, el Mornar Bar i l’Herbalife Gran Canària. De moment, avui, espera el conjunt rus com a primera pedra, i la més gran, del camí. «Comencem amb un rival molt dur. Sabem que al top 16 ens esperen rivals duríssims, però aquest és, possiblement, el més important», va confessar l’ajudant d’Ibon Navarro, David Eudal, que no vol una ensopegada en primera instància en aquesta nova fase: «Sabem que l’any passat vam començar la competició amb una petita relliscada i la vam arrossegar i ara volem iniciar-nos amb una victòria que ens doni garanties».


Sobre el rival, Eudal va comentar que l’UNICS «és un equip molt potent, té un roster molt llarg amb jugadors de molt talent i molt físics».  Per això, el conjunt del Principat sap el que ha de fer per tal d’intentar competir fins als últims minuts: «Sabem que defensaran molt fort perquè els hem vist defensar a tota pista, fer dos contra uns i ser molt agressius amb el pick n’ rol. Davant tenen jugadors de molta experiència i molt atlètics. Intentarem contrarestar les seves virtuts amb les nostres armes», va afegir Eudal.


Artsiom Parakhouski, ex de l’equip de Kazan i nova incorporació del MoraBanc, es va mostrar d’acord amb el tècnic: «Tenim un partit molt dur contra un rival molt difícil i per guanyar-los haurem de fer un molt bon partit els 40 minuts». Precisament, no suportar el ritme del partit durant els 40 minuts és un dels hàndicaps que ha patit el conjunt tricolor aquesta temporada. No obstant això, l’equip ha pogut descansar aquest inici d’any i Ibon Navarro té la plantilla al complet, excepte Moussa Diagne, per tal d’afrontar aquest vital compromís. 12 dels 14 efectius seran convocats avui i els aficionats del MoraBanc esperen amb ganes el retorn de Tyson Pérez, que ja entrena amb normalitat i estava disponible pel partit ajornat a Fuenlabrada.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT