PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Bartumeu Gabriel acaba 23è al gegant FIS de Flaine

Jordina Caminal finalitza 27a a la supercombinada de Santa Caterina Valfurva

Per El Periòdic

Bartumeu Gabriel lidera el podi a Bormio el passat febrer.
Bartumeu Gabriel lidera el podi a Bormio el passat febrer. | FAE

Bartumeu Gabriel, Xavi Cornella, Àlex Rius i Àxel Esteve, de l’equip masculí de tècnica de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), van participar ahir al gegant FIS de l’estació francesa de Flaine. El més destacat va ser Gabriel, que va assolir la 23a posició amb un crono de 2.06.21, +4.38 respecte al vencedor, el francès Alexis Brondex. L’esquiador andorrà marcava el 23è temps ja en la primera mànega, amb +3.52, mentre que en la segona era un +2.06 el que hi afegia. Per la seva banda, Cornella va finalitzar 43è, amb un temps de 2.10.71. No van poder completar la segona mànega Àlex Rius i Àxel Esteve, quan havien estat 44è i 11è en la primera, respectivament.


D’altra banda, ahir va continuar la competició de velocitat a Santa Caterina Valfurva, Itàlia, amb el supergegant i la combinada. Jordina Caminal va estar 44a en el super i 27a en la combinada. Caminal va marcar 1.19.68 en el supergegant, a 4.53 de la guanyadora, la italiana Federica Sosio, amb 1.15.15, Després, en l’eslàlom que completava la combinada va sumar 36.93, per situar-se amb un temps total de la combinada de 1.56.61, a 5.39 de Sosio, que va guanyar amb 1.51.22. En el supergegant van quedar fora Cande Moreno i Jèssica Núñez, en no poder completar la baixada.


Per últim, els corredors EEBE  (Esquí Estudi i Batxillerat Esportiu) van competir ahir als Nacionals Júnior italians a Passo San Pellegrino. Tots els esportistes de la FAE tenen un calendari molt complet durant els propers dies. Avui, Mireia Gutiérrez estarà a la Copa del Món d’eslàlom a Flachau, Àustria, mentre que Carla Mijares correrà al gegant FIS de Lenk, Suïssa. Bartumeu Gabriel, Xavi Cornella, Àlex Rius i Àxel Esteve continuaran una jornada més a Flaine i els EEBE faran un supergegant a Santa Caterina. Demà, Carla Mijares i els EEBE continuaran les seves competicions i demà passat Cande Moreno ja es trobarà entrenant a Crans Montana per la Copa d’Europa de descens.

PUBLICITAT
PUBLICITAT