PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Interposades més de 90 sancions per incomplir la normativa anti-Covid

Els infractors tenen vuit dies per anar al ministeri on se’ls comunicarà l’import

Per El Periòdic

Una dona amb mascareta.
Una dona amb mascareta. | Maricel Blanch

El Ministeri de Salut va comunucar ahir l’obertura de 91 expedients sancionadors i la corresponent proposta de sanció per unes infraccions de la normativa vigent aplicable a la situació d’emergència sanitària causada pel coronavirus SARS-CoV-2. Així es va publicar ahir al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) en tant que aquestes persones han incomplert les mesures dictaminades per l’Executiu amb motiu de minimitzar el risc de transmissió de la infecció del coronavirus.

La notificació a través del butlletí oficial es fa davant la impossibilitat d’efectuar-la personalment. Ara bé, serà necessari que les persones esmentades al text es presentin al Ministeri de Salut en els pròxims dies. 
I és que, segons consta en la publicació, aquestes disposen d’un termini de vuit dies hàbils des del mateix dia en què s’ha publicat aquest avís per presentar-se a les dependències del Ministeri de Salut, a fi de notificar-los en persona aquestes sancions. D’aquesta manera, en cas de no fer-ho, es considerarà que la notificació ha estat correctament efectuada a tots els efectes legals. Aquesta decisió es pren en base amb el que està establert a l’article 47 addicionat per la Llei 10/2019 de modificació del Codi de l’Administració.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT