PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia troba el pare i quatre menors desapareguts

La mare va denunciar que ell la va amenaçar amb fer mal o inclús matar els fills

Per Judith Sáez

Imatge de la façana de l'edifici de la Policia.
Imatge de la façana de l'edifici de la Policia. | Arxiu ANA

La Policia va localitzar el pare i quatre menors, d’entre tres mesos i quatre anys, que havien desaparegut de Mont-roig del Camp, després que la mare de la família interposés una denúncia contra l’home per maltractaments el passat dia 2 de gener. Tot i això, el cos d’ordre considera que l’home i els infants es troben en una situació regular al Principat, concretament amb permís de turista, així com apunten que hi ha denúncies i versions contradictòries entre la mare i al pare.

Pel que fa a l’estat dels menors, fonts oficials confirmen que es troben sans, cuidats i estan amb el seu pare i tutor legal, de manera que afirmen que no els ocupa actuar per cap motiu. Els agents que van verificar-ho van rebre l’avís d’un particular que va mostrar la seva preocupació per l’estat dels menors que acompanyen l’home.
Amb tot, segons va avançar la Cadena SER Catalunya, però, la dona va declarar que durant la discussió amb el seu marit, aquest va amenaçar-la amb què podria fer mal als seus fills o, inclús, matar-los.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT