PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Circuit del Pas de la Casa, a punt per les Crèdit Andorrà GSeries 2021

L’edició més atípica de la prova arriba amb la presència de pilots com Albert Llovera o Gerard de la Casa

Per El Periòdic

Edició anterior de les GSeries.
Edició anterior de les GSeries. | GSeries/FotoEsport

Les Crèdit Andorrà GSeries 2021 tindran lloc aquest cap de setmana al Circuit d’Andorra-Pas de la Casa. El dissabte, a partir de les 16.00 hores, es disputaran les mànegues d’entrenaments lliures de les diferents categories. L’inici de les finals està previst a les 20.30 hores, mentre que els podis dels guanyadors es faran a les 23.00 hores. Malauradament, a causa de la crisi sanitària, la G1 se celebrarà sense la presència de públic en les instal·lacions del Circuit d’Andorra. En un any particularment difícil, el director del Circuit del Pas de la Casa i organitzador de la prova, Àlex Bercianos i el seu equip han preparat amb la intensitat habitual la competició. Així doncs, «després de mesos d’intens treball, arriba el moment de recollir el fruit del qual s’ha sembrat, aquesta vegada, amb la incertesa que provoca una situació sanitària molt complicada que, a més, és motiu de canvis notables de manera imprevista, que poden modificar el normal desenvolupament de qualsevol activitat», tal com es va assegurar des de l’organització a través d’un comunicat.


Com bé ha comentat Bercianos en alguna ocasió, «cal intentar abstreure’s de la difícil situació que estem passant i tenir tot preparat per quan arribi el moment d’iniciar la competició». El màxim responsable de les instal·lacions del Port d’Envalira també va explicar alguns canvis, obligats per la Covid19, que afectaran les GSeries: «Seguirem el mateix protocol que vam posar en pràctica fa tres setmanes, quan es va disputar el Trophée Andros. Així doncs, totes les persones que hagin de realitzar una funció concreta en el Circuit Andorra, com organitzadors, pilots, mecànics o premsa, hauran de passar una prova TMA. Una vegada confirmat el resultat negatiu d’aquesta, podran entrar a les instal·lacions i exercir la labor corresponent».


Cal esmentar la presència en la pista gelada del Circuit d’Andorra de Gerard de la Casa i Albert Llovera. En aquesta ocasió, Llovera, lliure d’altres compromisos, té previst disputar, per primera vegada, el campionat al complet. Nil Solans, l’únic pilot que fins al moment ha estat capaç d’aconseguir el títol en les Crèdit Andorrà GSeries i en els Ice Gladiators, és a dir amb cotxe i amb moto respectivament, també competirà al volant d’un Giand. Per tant,  la categoria tindrà una graella amb tres guanyadors de les Crèdit Andorrà GSeries: Xevi Pons, Miguel Socías y Nil Solans. Els dos primers compartiran un Giand. Segons Bercianos, les expectatives «són, sens dubte, excel·lents».
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT