PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Irineu Esteve es mantè 18è a la general del Tour d’Ski

Joan Verdú, positiu per Covid-19, no correrà el supergegant de Chatel

Per El Periòdic

Irineu Esteve a Toblach.
Irineu Esteve a Toblach. | FAE

Irineu Esteve va competir ahir a la cinquena etapa del Tour d’Ski, última de les que dues previstes a l’estació italana de Toblach, amb els 15 quilòmetres persecució. Esteve va finalitzar en la 25a posició de la cursa, però en la 31a plaça de l’acumulat dels dos dies, sumant el temps perdut del dia anterior, i aconsegueix, d’aquesta manera, mantenir el 18è lloc a la general. Era un dia per minimitzar problemes després del resultat cronometrat del dia anterior i, com ja va dir el tècnic, Joan Erola, «estar en les posicions capdavanteres anava a ser una missió complicada». Per tant, el resultat és molt positiu. A més, la 25a plaça és la que marca punts en la Copa del Món. El líder de la general és Bolshunov, amb 2.15.51, mentre que Esteve es troba a 5.46.


D’altra banda, ahir l’estació francesa de Val Cenis ha acollit la primera cursa de la Copa d’Europa d’eslàlom masculí, amb Àxel Esteve i Xavi Cornella. Esteve no va completar la primera mànega quan estava en temps d’entrar entre els 60 primers, posicions que permeten entrar en la segona mànega i, per tant, en la zona de punts de la Copa d’Europa. Pel que fa a Cornella no va entrar en la segona mànega en ser 70è.


La notícia dolenta de la setmana a la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) la deixa Joan Verdú, que ha donat positiu per Covid-19 i no podrà estar present en els seus propers compromisos. Avui se celebra a Chatel, França, una FIS de supergegant on havia d’estar al portilló de sortida Joan Verdú i Matías Vargas i, evidentment, només hi serà Vargas. «D’aquesta manera, Verdú s’ha de confinar entre 10 i 14 dies. Ara l’objectiu és arribar en forma i competitiu a les Copes d’Europa de gegant de Folgaria, previstes per als dies 22 i 23 de gener. L’esquiador es troba bé», va informar la FAE.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT