Derrota dolorosa

L'FC Andorra perd per la mínima contra el colista a domicili

Rubén Bover durant el partit contra l'AE Prat.
Rubén Bover durant el partit contra l'AE Prat. | @FCANDORRA

L'FC Andorra ha caigut per 1-0 contra l'AE Prat al Muncipal Sagnier. L'equip català ha sumat els tres punts gràcies a un gol de penal de Sergio Montero a l'inici de la segona meitat. El conjunt tricolor ha dominat tot el partit pel que fa a la possessió i a les ocasions, que en la primera part apareixien mitjançant rematades de cap de Víctor Casadesús per les centrades des de les dues bandes per part de Borja Herrera i Pau Martínez. Amb el resultat en contra, Nacho Castro ha donat entrada a homes d'atac com Carlos Martínez i l'equip ha augmentat la pressió en camp contrari, però no ha acabat de finalitzar la gran quantitat de ocasions de les quals ha gaudit. Tanmateix, els locals han gestionat a la perfecció els últims minuts.