PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Andorra, preparat per a la primera final d’un «calendari molt exigent»

El conjunt tricolor visita el camp de l’AE Prat per tal d’afrontar el primer dels quatre partits en dues setmanes

Per Vicente Pallarés

Part de la plantilla durant els entrenaments de la setmana.
Part de la plantilla durant els entrenaments de la setmana. | @FCANDORRA

L’FC Andorra visita avui el Municipal de Sagnier per enfrontar-se a l’AE Prat, l’últim classificat amb sis punts, però en una lliga tan igualada que el conjunt tricolor viu a sis punts del colista i a quatre del líder. «A la Segona B, ja se sap que del segon a l’últim no hi ha una diferencia abismal i més fora de casa. Ells es fan molt forts en el seu camp, saben al que juguen i mai han canviat la seva manera de jugar. Nosaltres sabem al que anem i intentarem treure els tres punts», va confessar el capità Rubén Bover, que va afegir  que l’equip afronta en condicions els propers quatre compromisos d’aquest calendari molt comprimit: «És difícil tenir quatre partits en dues setmanes, però estem preparats i hem estat entrenant dur per a això. El més maco del futbol són els partits en els quals es competeix i es veu a quin nivell estem».


Qui també es va referir al calendari va ser el tècnic Nacho Castro: «Ara ens ve un calendari molt exigent, sobretot, per l’acumulació de partits en un període curt de temps, però tenim moltes ganes d’afrontar-ho i més tenint en compte la situació en la qual ens trobem en la classificació», però l’entrenador tricolor va manifestar que estan «en una dinàmica molt positiva i amb ganes de començar un nou any».


El preparador també va aprofitar per a elogiar el bon treball del rival en una lliga tan complicada com la Segona B: «És un equip que, pel que fa a recursos econòmics, no pot competir amb la resta de la categoria i crec que és l’únic que entrena només a la tarda. Per a mi, el que fa el Prat té molt mèrit. Ja ho va demostrar l’any passat, quan va ser capaç de guanyar en camps complicats com aquí o a Castelló. Aquest any ha aconseguit empatar en el camp del Barça B i guanyar al Cornellà. És un equip que competeix molt bé, amb marcadors molt ajustats i que encaixa molt poc». A més, pel que fa al joc, el Prat «és un equip molt sòlid, molt ordenat. Hem d’estar molt bé amb la pilota, en la línia que hem portat tot l’any, i amb agressivitat en la fase defensiva», segons les paraules del tècnic, que va assenyalar que «també hem d’estar pendents de l’estratègia en ser un camp amb dimensions més reduïdes que el nostre. Hem d’estar molt concentrats perquè qualsevol detall en un segon de pèrdua de concentració ens pot penalitzar molt».


D’altra banda, serà el primer partit de l’FC Andorra després de la sortida d’Isma Cerro, ja desvinculat de l’entitat, qui va ser elogiat per Castro: «El cos tècnic i el club només pot tenir bones paraules perquè el seu comportament és excel·lent». Segurament, Rubén Enri i Loureiro seran baixes per a aquest matx.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT