PUBLICITAT

 Caldea descarta l'obertura el dia 9 de gener

El centre obirà "tan aviat com les autoritats sanitàries dels mercats de proximitat donin conformitat al restabliment de la mobilitat"

Per El Periòdic

Una imatge de Caldea.
Una imatge de Caldea. | CALDEA

 

Tot i que fa uns dies Caldea havia apuntat la data del 9 de gener com a possible per a la reobertura del termolúdic, aquest dimarts ha comunicat que es descarta obrir portes aquest dia arran de les mesures anunciades als països veïns i que suposen una restricció de la mobilitat.

Així, des de Caldea assenyalen que preveuen dur a terme la reobertura del termolúdic “tan aviat com les autoritats sanitàries dels mercats de proximitat donin conformitat al restabliment de la mobilitat, permetent així que els seus habitants puguin desplaçar-se a Andorra”. 

En aquest sentit, assenyalen que ja compten amb totes les instal·lacions i els serveis preparats i contemplen el retorn a l’activitat quan s’aixequin les restriccions esmentades i la situació epidemiològica, tant a Espanya com a França, ho permeti. 

Actualment, roman operativa l’oferta més exclusiva d’Inúu així com els seus tractaments. L’horari d’obertura és de les deu del matí a les deu de la nit.

Els clients que disposin d’una entrada al termolúdic per aquestes dates en les quals no es troba operatiu, poden bescanviar-la per una d’Inúu amb la mateixa tarifa, o bé podran modificar la seva reserva per una altra data. També tenen la possibilitat d'anul·lar sense càrrec 72 hores abans de la data de reserva.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT