Joan Barreda s’emporta la segona etapa del Dakar

Van Beveren és sisè de l'etapa i de la general

Joan Barreda.
Joan Barreda. | @joanbangbang88

Joan Barreda va guanyar ahir la segona etapa del Dakar, que va tenir lloc entre Bisha i Wadi Al Dawasir, en motos amb un crono de 4.17.56, per davant de Ricky Brabec, que també marxa segon en la classificació general. El castellonenc va dominar l’etapa de principi a fi i el considerable avantatge assolit li va permetre col·locar-se com a líder de la competició. El també resident Adrien Van Beveren va ser sisè el dia del seu aniversari, lloc que també manté en la general de la prova de motos. En camions, l’andorrà Jordi Ginesta, acompanyat pels francesos Dardaillon i Blot, no va poder estar entre els 23 que van finalitzar la cursa. En la categoria de cotxes, Cyril Despres va finalitzar l’etapa en la 31a posició amb un crono de 4.56.05, a 52 minuts del guanyador de la cursa, el qatarí Al-Attiyah. El pilot resident és el 25è classificat de la general després de perdre cinc llocs respecte a l’etapa anterior.